Wie zijn wij

Van hobby naar Willysdesign.

Mijn hele leven ben ik al bezig met techniek. In mijn dagelijkse leven sta ik voor de klas in de fijnmechanische techniek en worden jonge jongens en meiden opgeleid om mooie producten te maken op de mm nauwkeurig.

Privé ben ik veel bezig met het vervaardigen van dingen met hout. Na het zelf maken van een Douglashouten overkapping werd er een zelf
ontworpen bar gerealiseerd. Deze viel bij familie en vrienden goed in de smaak. Al snel kwam de vraag of ik ook voor familie en vrienden en kennissen een bar wou gaan maken. Maar dan vaak met een andere wens. Na vele bars te hebben gemaakt met passie ontstond het idee om
Willysdesign te beginnen en het breder op te pakken. Inmiddels gaan er bars, meubelen en accessoires het hele land door. Met als voornaamste doel een tevreden klant.